Pont

      Am observat o noua tendinta (sa fie din catalogul primavara-vara 2011?) in caracterizarea proprie pe care unii si-o fac atunci cand raspund la intrebarea "Si? Ce mai zici, ce mai faci, cu ce te mai ocupi?"
      Poate doar atunci cand nu au cu ce sa se laude dar simt totusi nevoia sa o faca, sau poate pur si simplu pentru ca da bine, raspunsul in mare voga si care clar a dobandit rolul de a ne face sa parem mai (semi)docti decat suntem este "A, dar eu nu ma uit la politica sau filme, ma uit pe Discovery, National Geographic, Travel and Living".
      Asa ca acum stiti ce aveti de facut pentru a va pune la (binemeritatul) punct audienta care va jigneste profund atunci cand crede din oficiu si intr-un mod absolut incalificabil*, doar prin a va privi in ochi, ca, nu stiu, va delectati cu "Schimb de mame" sau "Horocopul cu Netti Sandu".
      Da! Puneti-i la punct pe cei care nu va cred demni de documentare! Mai conteaza ca prin asta va declarati niste impostori ignoranti? In fond si la urma urmei, doar voi (nu ceilalti in fata carora pozati) sunteti singurii care stiu adevarul...asa ca secretul este in siguranta.

* :))

Comments