Trio si un breloc deranjant

    Unde nu e curaj e frica. Unde nu e frica e curaj. Unde nu e nici nici, e firesc indiferent. Forma manifesta opusa cea mai urata a celor trei si care aduce inima in stadiul de metastaza este tupeul.
    Dau - doar azi - la schimb curaj. Oare mai sunt ofertanti? Intreb pentru ca daca ar mai fi ar scadea pretul si ar deveni mai accesibil fricosilor, acum, in vremuri de criza :) .
    Tupeul nu este de vanzare pentru ca cei ce-l au isi inactiveaza multe sfere cerebrale responsabile cu manifestarile decente. 
    Indiferentul firesc nu este nici el de vanzare din lipsa de interes si pentru ca oricum nu intelege notiunea de valoare.

    Proportia de sentimente si emotii variaza zilnic. Sau ar trebui. Astfel ca o consolare pentru frica de azi ar fi ca poate maine va fi inlocuita. Nu trebuie sa dispara de tot pentru ca asta ar insemna sa nu mai avem busola. Ar fi ca si cum nu am mai simti durerea. Cea care este ajutorul nostru cel mai de pret cand suntem raniti fizic si singura care ne indica o anormalitate anatomic-sistemica. Sa nu ne suparam daca ne doare ceva, nu inseamna decat ca reactionam si corpul se apara. Deci nu, fara frica nu e bine. Oricum nici nu se poate :) 

    Cu siguranta maine voi avea pe stoc frica - bineinteles, din ratiuni de alternanta, de ce altfel? 
    Pe care ori de cate ori o am in exces o dau pe gratis. Merita sa fie scumpa. 

Comments