Sondaje tendentioase sau doar "de nisa"?

    Ironia sortii, domnule! Nimic nu este intamplator...
   Ajung la birou, gata pentru o noua zi (pe care oricum nu mi-o doream foarte tare fiind vorba de luni - apropo, cine stie cum se face sa treci direct la ziua de marti il rog sa ma lumineze si pe mine) . Suna telefonul, raspund si iata cum decurge discutia :

-Buna dimineata, sunt de la firma Bla Bla SRL, ma scuzati ca va deranjez. Va contactam pentru un studiu de piata referitor la vacantele anterioare.
- Nu ma deranjati. Spuneti va rog.
- As dori sa va intreb daca sunteti casatorita.
- Nu.
- Aveti un partener de viata?
- Nu.
- A, studiul se refera doar la persoanele care au un partener de viata sau sunt casatorite. Ma scuzati de deranj si va multumim pentru timpul dvs.

    S-a intrerupt conversatia inainte de a o intreba pe individa cu voce draguta daca nu are totusi un studiu si pentru cei care nu raspund "da" la cele doua intrebari (decisive, intr-adevar, pentru caracterul unui om sau optiunile de vacanta?! ). Deci noi nu prezentam interes. Si daca stau acum sa ma gandesc, nu stiu sa existe sondaje pentru single-s. Eh, nu-i bai! Ne ramane rolul de a da exemplu de verticalitate comportamentala atunci cand nu trebuie sa afisam toleranta si compromis fata de partenerul de cuplu :P .
    Recunosc faptul ca imi vine sa ma invoiesc azi, toata ziua, sa ma duc in cautarea partenerului de sondaj.

Comments