Viata ca autosugestie

Uneori pur si simplu nu mai are importanta ce ai facut in viata, ce ai facut acum un an, sau ce ai facut acum cinci minute. Sau cel putin asta iti vine sa zici cateodata, pentru ca te gandesti ca ce ramane important este ca toti ne trezim dimineata si ne promitem noua insine ca vom fi mai buni. Problema sta, insa, uneori in executie, dar "asta, (iti spui soptit) este alta problema."
Nu stiu daca v-ati dat seama de non-esenta spumantului de baie. Stai linistit in apa fierbinte si il lasi sa se aseze peste tine, sa iti acopere trupul si sa te invaluie cu clabuci si parfum floral. Si dintr-o data simti nevoia sa il iei in brate, sa il strangi la piept ... dar fuge, nu se lasa prins. Si realizezi ca spumantul ramane un neinteles, desi intentia ta a fost una dintre cele mai bune, sa iti arati atasamentul.
Pacat ca atunci cand este vorba de noi insine nu e ca atunci cand facem un cadou nepotrivit celor dragi pentru ca intentia nu mai este suficienta! Pentru ca tu nu ai voie sa te surprinzi in modul nepotrivit in care ai putea"gresi" un cadou. Tu nu esti restul lumii. Si nu mai este suficient sa iti promiti dimineata sa fii mai bun daca seara uiti sa tragi linia si sa o constati.

Comments