Kit de instalare

Voi, cei pe care nu i-am cunoscut si care nu m-ati cunoscut, in momentul in care se intampla sa ne vedem pentru prima oara in public sau intr-un cadru de grup si se cuvine sa socializam ... va rog nu mai incercati sa imi scoateti cuvintele cu clestele ... eventual ignorati-ma pentru o scurta perioada de inceput (dar nu uitati ca sunt de fata) si vorbiti intre voi fara sa va simtiti stingheriti de prezenta mea tacuta ... voi interveni daca voi simti nevoia. Va asigur de asta!

Cred ca stiti ca un dialog real se naste mai degraba din dorinta de a comunica decat din iritarea fata de insistente sau aluzii.

Stiu ca nu este usor sa vorbiti liber cand vedeti ca din tot grupul este cineva care nu spune nimic si nu face decat sa observe, parand ca analizeaza. Dar daca sunteti siguri pe voi si nu aveti probleme in a va sustine pozitia (oricare ar fi aceea), prezenta mea nu ar trebui sa deranjeze. Mai mult decat atat, va poate impulsiona sa va adresati interlocutorilor astfel incat sa ma antrenati colateral in discutie. Uneori o invitatie implicita (nu adresata ca atare) face cat o mie de cuvinte rostite privind omul in ochi.

Comments