Compliment

Mi se pare nu doar frumos si linistitor, cat mai degraba extrem de reconfortant sa simti ca indiferent de modul in care te-ai exprima la un moment dat - fie ca ai o zi buna, o zi proasta, o zi foarte proasta sau o zi perfecta - sa fii interpretata exact in modul in care intentionezi de fapt sa transmiti mesajul. Este chiar magulitor sa simti ca exista persoane care te stiu atat de bine si care iti ofera neconditionat rabdare intr-atat incat sa iti banuiasca tonul pe care vrei sa il ai dar pe care, din cauza grijilor, apasarilor, nervilor sau a faptului ca oamenii au doi ochi :), il uiti pe undeva pe drum.

Sa fie oameni care sa puna pret pe mesaj mai mult decat pe forma in care el este adus in vedere, stiindu-te pe tine si stiind de asemenea ca uneori tonul, ca vehicul al gandurilor noastre, nu este mereu in aliniamentul emotiv al continutului ideatic.

Sa fie oameni care sa te "citeasca" si sa te asculte cu un disclaimer de vreme rea. Un frumos exemplu al sufletelor care conteaza pentru tine. For a very good reason.

Comparativ cu cei, de exemplu, care oricand si oricum sar la atac reprosandu-ti tonul.
Un exemplu al oamenilor care nu ar trebui sa conteze decat pe perioada determinata de timp. For a very good reason as well.

Comments